A.K.G De Narrenpoel

*******************************************************************************************************************************************

Deelnemers voor de optocht kunnen zich digitaal aanmelden via dit inschrijfformulier !

*******************************************************************************************************************************************

De carnavalsoptocht Angeren is al jaren de mooiste van de Betuwe.
Maandenlang zijn de carnavalsgroepen in de kou aan het lassen, schilderen en timmeren.
Op het bouwersbal wordt er daags van tevoren nog even flink opgeschept wie de grootste en mooiste wagen heeft, en op zondagochtend worden dan de wagens naar buiten gereden zodat hij afgebouwd kan worden. (Sommige wagens zijn 4 tot 5 meter hoog en zo hoog zijn de meeste schuurdeuren niet...) Daarna wordt er boerenkool met moes gegeten en verzameld iedereen op het kermisterrein.


De optocht in Angeren gaat dit jaar een ronde rijden. We starten op het kermisterrein richting het Grundel, rechtsaf het Gundel op, linksaf Molenstraat, via de Jan Joostenstraat naar de Prins Bernhardstraat, rechtsaf Poelsestraat, linksaf Emmastraat, Kardinaal de Jongstraat, rechtsaf Kamervoort, rechtsaf Pastoor Rutjesstraat, linksaf Emmastraat, via de Jan Joostenstraat naar de Kerkstraat, rechtsaf Rosmolenstraat en dan eindigen we weer op het kermisterrein bij de feesttent.

Hieronder ziet u de route: (klik op de afbeelding voor een grotere versie)

route2023

Na de optocht is het groot feest (gratis entree) in de feesttent van "De Letste Stuyver" op het kermisterrein aan de Zahnstraat, waar natuurlijk ook de prijsuitreiking plaats zal vinden!

Sociale media:
Ga naar boven