A.K.G De Narrenpoel

Volledige route

*******************************************************************************************************************************************

Deelnemers voor de optocht kunnen zich digitaal aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vermeld naam groep, onderwerp, gegevens contactpersoon en jurylid en het adres van de bouwplaats A.U.B!

*******************************************************************************************************************************************

De carnavalsoptocht Angeren is al jaren de mooiste van de Betuwe.
Maandenlang zijn de carnavalsgroepen in de kou aan het lassen, schilderen en timmeren.
Op het bouwersbal wordt er daags van tevoren nog even flink opgeschept wie de grootste en mooiste wagen heeft, en op zondagochtend worden dan de wagens naar buiten gereden zodat hij afgebouwd kan worden. (Sommige wagens zijn 4 tot 5 meter hoog en zo hoog zijn de meeste schuurdeuren niet...)

De optocht in Angeren begint jaarlijks om 13:30 vanaf het kermisplein aan de Zahnstraat in Angeren
Veel mensen uit Bemmel en Huissen bekijken de carnavalsoptocht vanuit de Emmastraat in Angeren.
Daar komt de optocht namelijk pas rond 14:30 voorbij en hebben ze eerst al de optocht in Huissen of Bemmel bekeken.

Hieronder ziet u de route:

In het carnavalsblad 't Keuje dat door AKG De Narrenpoel wordt uitgegeven vindt u ook de (sinds vorig jaar aangepaste) volledige route van de carnavalsoptocht.

Opstellen (start):
Kermisterrein aan de Zahnstraat / rechtsaf Grundel / rechtsaf Molenstraat/ linksaf Rosmolenstraat / linksaf Kerkstraat / linksaf Jan Joostenstraat / rechtsaf  Emmastraat / rechtsaf Pastoor Rutjesstraat / linksaf Iepenstraat / linksaf Kardinaal de Jongstraat / linksaf Emmastraat en dan Poelsestraat: einde optocht.

Hierna is het groot feest in het Dorpshuis (gratis entree) en vindt natuurlijk de prijsuitreiking plaats!

Sociale media:
Ga naar boven